Пробавита Леб

Специјални лебови

СОСТАВ

 • Пченично брашно т-500
 • Јачменово сладно брашно
 • Семки од сончоглед
 • Лен
 • Овес
 • Суво кисело тесто
 • Квасец
 • Сол
 • Шеќер
 • Масло од растително потекло
 • Алергени
 • Глутен од пченица
 • Јачмен
 • Овес

Сподели