Премиум Соле Леб

Специјални лебови

СОСТАВ

  • Брашно т-500
  • Ржано брашно
  • Семенки од сончоглед
  • Кршени зрна од соја
  • Ленено семе
  • Јачменов слад
  • Шеќер
  • Квасец
  • Сол

Сподели