Интегрален Ржен Леб

Специјални лебови

СОСТАВ

 • Пченично интегрално брашно т-500
 • Интегрално ржано брашно т-1250
 • Суво кисело тесто со компирово брашно
 • Пченичен слад со влакна
 • Лецитин од репка
 • Шеќери
 • Палминова маст
 • Обезмастено млеко во прав
 • Подобрувач на брашно со други ензими
 • Сол
 • Квасец
 • Масло од растително потекло

Сподели