Интегрален Пченкарен Леб

Специјални лебови

Состав

 • Интегрално пченично брашно т-500
 • Интегрално пченкарно брашно
 • Лецитин од семе од репка
 • Соино брашно
 • Палминова маст
 • Регулатор на киселост
 • Подобрувач на брашно со други ензими
 • Шеќер
 • Сол
 • Квасец
 • Масло од растително потекло

Сподели