Аурора благо пециво

Пецива

СОСТАВ

  • Пченично брашно т-400
  • Соино брашно
  • Суво грозје
  • Пченкарен скроб
  • Сурутка
  • Млеко во прав
  • Зрна од чоколадо
  • Шеќер
  • Квасец

Сподели