Два нови, здрави, вкусни производи во нашиот асортиман

Минералите, витамините и другите корисни состојки што ги содржат нашите производи го регулираат и го зајакнуваат имунолошкиот систем ??? Овој месец “Жито Интеграл Пекара” Ви нуди два нови, вкусни, здрави производи: ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Х͟е͟л͟д͟и͟н͟ ͟и͟ ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Ј͟а͟ч͟м͟е͟н͟о͟в͟ ͟л͟е͟б͟, а со нивно купување добивате гратис 270 гр. бел леб ?

Жито Интеграл Пекара ви подарува 10пакет производи од обемниот асортиман

  Од вредните раце на нашите вработени со 20години традиција, секогаш свежо и вкусно на вашата трпеза  Пакетот кој го подарува Жито Интеграл Пекара ги содржи следните производи: 1. Пченкарен интегрален леб 2.Интегрален ржан 3.Обичен со фолија 4.Милки микс 5.Аурора благо пециво 6.Диетален леб 7.Сечен бел леб 8.Фити леб 9.Лиснат кроасан со крем 10.Чијабата 11.Пециварска погача […]