Оставете Порака

Име
Емаил
Предмет

… или исконтактирајте не директно

“Жито Интеграл Пекара” е сместена во новата индустриска зона во месноста Визбегово.

Со помош на нашите потрошувачи, работиме посветено и постојано, со се со цел да создаваме производи кои со сигурност ќе донесат позитивна енергија и целосно задоволство.

Телефон: 02/ 2650 835

Факс: 02/ 2650 836

ул. Јадранска Магистрала бр 105 1000 Скопје

info@zitointegral.mk

Следете нè