Жито Интеграл ги подржа студентите од IAESTE Macedonia

Жито Интеграл ги подржа студентите од IAESTE Macedonia

Жито Интеграл, во своите стремежи да биде општествено одговорна компанија, на свое задоволство ги подржа студентите од IAESTE Macedonia – Меѓународна организација за размена на студенти од теничките факултети на нивниот Семинар за развој на ИАЕСТЕ кој се одржа на 5-ти и 6-ти мај 2017 година.

На настанот присуствуваа повеќе од 60 делегати, претставници на студентските и професионално водените ИАЕСТЕ комитети. Поголемиот број делегати  се од земјите од Европа како Германија, Швајцарија, Велика Британија, Ирска, но имаше и делегати од подалечните земји како САД, Таџикистан, Индија, Палестина.

Жито Интеграл изложи дел од своите производи, главно пецива, како пријатна ужинка за гостите и посетителите на настанот. Особена чест ни е што бевме поддршка и што добивме позитивни коментари за нашите производи.

Секогаш здраво, секогаш вкусно…

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.