Купувај здраво, добивај повеќе со “Жито Интеграл Пекара”

Купувај здраво, добивај повеќе со “Жито Интеграл Пекара”

“Жито Интеграл Пекара” се грижи за Вашето здравје и продолжува да Ве наградува ?
На Ваше барање и во месец Април со купување на нашите нови, вкусни и здрави производи добивате гратис 270 гр. бел леб ?
Овој месец покрај ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Х͟е͟л͟д͟и͟н͟ ͟и͟ ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Ј͟а͟ч͟м͟е͟н͟о͟в͟ ја збогативме акцијата и додадовме уште две здрави и вкусни задоволства: И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟П͟ч͟е͟н͟к͟а͟р͟е͟н͟ ͟и͟ ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Р͟ж͟а͟н͟ ͟л͟е͟б͟.
Купувај здраво, добивај повеќе со “Жито Интеграл Пекара”

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.