Два нови, здрави, вкусни производи во нашиот асортиман

Два нови, здрави, вкусни производи во нашиот асортиман

Минералите, витамините и другите корисни состојки што ги содржат нашите производи го регулираат и го зајакнуваат имунолошкиот систем ???
Овој месец “Жито Интеграл Пекара” Ви нуди два нови, вкусни, здрави производи: ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Х͟е͟л͟д͟и͟н͟ ͟и͟ ͟И͟н͟т͟е͟г͟р͟а͟л͟е͟н͟ ͟Ј͟а͟ч͟м͟е͟н͟о͟в͟ ͟л͟е͟б͟, а со нивно купување добивате гратис 270 гр. бел леб ?

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.