Љубов е заедничкиот појадок со производите на “Жито Интегрл Пекара”

Љубов е заедничкиот појадок со производите на “Жито Интегрл Пекара”

Љубовта е споделување секојдневни моменти, наоѓање среќа во заедничкиот појадок, во еден поглед, во заедно испиената шоља кафе…

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.