Тазе бурек и јогурт е комбинацијата на која неможете да оддолеете

Тазе бурек и јогурт е комбинацијата на која неможете да оддолеете

Совршени заедно се бурекот на “Жито Интеграл Пекара” во комбинација со чаша јогурт. Дозволете му на Вашиот организам некоја калорија плус и повелете на традициналниот бурек.

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.