Здраво и вкусно задоволство

Здраво и вкусно задоволство

Премиум соле леб изработен со ржано брашно, збогатен со семки од сончоглед, кршени зрна соја, ленено семе, јачменов слад во комбинација со путерот од кикиритки кој обезбедува протеини, витамини како Б3 и Е и магнезиум, здраво и вкусно задоволство

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.