Традиционалниот ајвар и нашиот пченкарен леб

Традиционалниот ајвар и нашиот пченкарен леб

Пред крајот на сезоната, комбинирајте го нашиот пченкарен леб со еден од највкусните специјалитети и најголемите тајни на балканската кујна, ајварот кој  води потекло од Македонија.

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.