Диетални лајбици идеални за вкусни сендвичи

Диетални лајбици идеални за вкусни сендвичи

Здрави и вкусни лајбици, создадени со брашно кое содржи помалку јаглехидрати и разновидни житарки, омилени на потрошувачите, идеални за вкусни сендвичи.

Оставете коментар

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.