Нашата производна линија

“Жито Интеграл Пекара” снабдува над 1500 продавници со сите видови на леб и бели пецива со своја сопствена дитрибутивна мрежа.

Our latest bakery products

Check some of our best products and feel the great passion for food

Обемен асортиман на лебови и пецива

Највкусните лебови направени со одбрани состојки и многу љубов

This week offers

We offer something different to local and foreign patrons
and ensure you enjoy a memorable food experience every time.

RETINA READY ICONS

I freely assert, that the cosmopolite philosopher cannot, for his life, point out one single peaceful influence, which within the last sixty years.

RETINA READY ICONS

I freely assert, that the cosmopolite philosopher cannot, for his life, point out one single peaceful influence, which within the last sixty years.

RETINA READY ICONS

I freely assert, that the cosmopolite philosopher cannot, for his life, point out one single peaceful influence, which within the last sixty years.

Staff

Main core of our company is our staff

Mikkie Rurk

Brandon Razer

David Jacob

Morgan Dutch

Последни новости

Зошто да одберете ржан леб?

Покрај придобивките од интегралното брашно, спојот со `ржано брашно прават една совршена комбинација за вашата благосостојба. `Ржаниот леб содржи есенцијални [...]

OUR TRUSTWORTHY CLIENTS

The companies that trust us are the main key to our succes, check out our top clients